Historien blir utdypet
0

Historien blir utdypet

des 22 Spill.no  

«Aliens vs. Predator» vil være i butikkene på starten av nyåret og er første ledd i Segas nye satsing på «Alien»-lisensen. Rebellion Developments er igjen tilbake som utviklere for den høyt elskede spillserien, og de lover å gi alt for å gi spillet den kvaliteten det fortjener. Den nyeste traileren avslører litt av historien i spillet.

«Aliens vs. Predator» vil, som tidligere spill i serien, ha 3 forskjellige historiemodus. De forskjellige modusene lar spillerne oppleve historien fra 3 forskjellige synsvinkler, da altså som «Alien», «Predator» eller «Marines» (mennesker). Traileren gir oss flere hint til hvordan historien vil utfolde seg. En gruppe «Marines» finner en forlatt forskningsstasjon, lokalisert nær et eldgammelt «Alien»-tempel. Forskningsstasjonen som er eid av selskapet «Weyland-Yutani» viser seg å ha vært brukt til å eksperimentere på mennesker og «Aliens». Gruppen med «Marines» må kjempe seg gjennom både «Aliens» og «Predators» mens de ferdes gjennom forskningsstasjonen, «Alien»-tempelet og planetens overflate. En anen interessant detalj er avsløringen om Lance Henrikson (Bishop fra filmene Aliens og AVP) som en mulig karakter i spillet, da han er fortellerstemmen i traileren.

Den nye traileren kan ses under og er den tøffeste traileren spillet har hatt så langt.

«Aliens vs. Predator» har utgivelsesdato den 19. februar 2010. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.