Betatestingen er i gang!
0

Betatestingen er i gang!

sep 19 Spill.no  

Activision har åpnet betatestingen av onlinetjenesten Call of Duty Elite via Call of Duty: Black Ops for Playstation 3-eiere i dag.

Klar, ferdig, test!

Det er endelig duket for betatesting av den mye omtalte, og ikke minst omdiskuterte, onlinetjenesten som skal sørge for at Call of Duty-spillere kommer sammen, kan måle seg opp mot hverandre, og selvfølgelig utfordre hverandre i krigen.

Testingen bruker Call of Duty: Black Ops, og er nå tilgjengelig for Playstation 3-eiere, melder Activision i et nyhetsbrev. Betatilgang blir aktivert i flere faser, og et begrenset antall blir sendt ut allerede i dag. Har du ikke registrert deg, kan du gjøre det HER.

Statistikkregistrering, egenkomponerte lag, konkurranse-arrangementer og deling av videoer skal testes i tiden frem mot den offisielle lanseringen

Call of Duty Elite lanseres sammen med Call of Duty: Modern Warfare 3, den 8. november.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.