Bethesda annonserer snikespill
0

Bethesda annonserer snikespill

jul 08 Spill.no  

I det nyeste nummeret av det amerikanske butikkmagasinet Game Informer avslører Bethesda et nytt spill de har under utvikling. Det er det nylig kjøpte studioet Arkane Studios som står bak spillet, som har fått tittelen Dishonored.

Ambisiøst snikespill

Spillet er et førstepersons snikespill satt til en science fiction-aktig verden som ser ut som på bildet ovenfor. En av spillets regissører er Harvey Smith, som var med å lage de to første Deus Ex-spillene. En annen kjent utvikler som er med på laget er Viktor Antonov, mest kjent for å ha designet City 17 i Half-Life 2.

Ifølge den lille informasjonen som er tilgjengelig via Game Informer så langt handler spillet om infiltrasjon og leiemord. Man skal kunne sette ut feller i stedet for å drepe direkte. Moralske valg vil også forme spillverdenen, men disse valgene skal foretas gjennom spillerens handlinger, og ikke via dialogtrær, skriver Game Informer.

Bildet over er en faksimile av coveret til nyeste Game Informer.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.