Old-school Burnout
0

Old-school Burnout

jul 08 Spill.no  

Electronic Arts annonserte i går kveld Burnout Crash, et nytt spill i Burnout-serien fra Criterion. Mens det forrige spillet var en omfattende fartsfest i en svær by kalt Paradise City, er Burnout Crash av en ganske annen skala.

Kræsjefest

Spillet vil nemlig ikke bli lansert som fullprisspill i butikkhyllene, men som nedlastbart spill via Xbox Live Arcade og Playstation Network. I tillegg har kameraet i spillet blitt flyttet langt opp i lufta, slik at det hele minner mer om Grand Theft Auto-spillene fra 90-tallet enn dagens moderne racingspill.

Ifølge pressemeldingen fra Electronic Arts vender spillserien tilbake til røttene med Burnout Crash, og det store fokuset i spillet blir spektakulære bilkræsj med finslipte mekanikker kjent fra crash-modusen i eldre Burnout-spill. I tillegg vil spillet også ha støtte for Autolog – et rammeverk som holder styr på alle rekorder og prestasjoner vennene dine har utført i spillet slik at du alltid har utfordringer å bryne deg på.

Xbox 360-eiere med Kinect kan også se frem til Kinect-moro i en egen konkurransemodus for to spillere.

Burnout Crash utvikles av Criterion og utgis av Electronic Arts. Spillet lanseres digitalt på Xbox 360 og Playstation 3 i løpet av høsten.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.