Bethesda har ikke gitt opp PS3
0

Bethesda har ikke gitt opp PS3

des 06 Spill.no  

Bethesda jobber fremdeles med å få ut Skyrim-tilleggspakkene Dawnguard og Hearthfire til Playstation 3-utgaven av spillet.

Bare litt til

Mens Xbox 360-eiere, og PC-spillere en måned senere, har hatt muligheten til å nyte Elder Scrolls-spillets utvidede spillunivers til det fulle, har Playstation 3-folket måtte se seg forbigått hele to ganger på tilleggspakkefronten. Nylig annonserte Bethesda imidlertid at Dragonborn, som nylig ble utgitt på Xbox 360, også vil dukke opp på PC og PS3 på nyåret.

Nå kan utgiveren berolige PS3-eiere med at også Dawnguard og Hearthfire kan være på vei til konsollen, men at de prioriterer å få ut Dragonborn først.

– Spesielt på PS3, har vi konsentrert oss om Dragonborn, siden vi regnet med at det var den beste pakken å slippe først, og vi ønsket ikke at folk skulle måtte vente lenger. Når den er klar for alle, kommer vi til å fortsette arbeidet med Hearthfire og Dawnguard for PS3. Hver av dem krever masse tid og oppmerksomhet for å fungere godt under alle omstendigheter og alle kombinasjoner av DLC-pakker. Når vi har en klarere idé om lanseringsdato og pris, gir vi beskjed, heter det i Bethesda-bloggen.

The Elder Scrolls V: Skyrim utvikles og utgis av Bethesda for Xbox 360, Playstation 3 og PC. Les anmeldelse av spillet HER og tilleggspakken Dawnguard HER.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.