Bethesda vil lage TV av Fallout
0

Bethesda vil lage TV av Fallout

jan 17 Spill.no  

Bethesda Softworks, som både utvikler og utgir Fallout-spill, har registrert et patent på et TV-program med samme navn, melder Eurogamer.

TV-serie?

Etter at stemmeskuespilleren til Fallout 3s radio-DJ Three Dog nylig dukket opp på Twitter for å hinte om at «The Dog» var på vei tilbake, satte det i gang rykter om at det var snakk om Fallout 4. Andre spekulerte på hvorvidt det i stedet kunne handle om en film eller en TV-serie. Nå kan det vise seg at disse hadde rett.

Patentet Bethesda nylig registrerte hos det amerikanske patentkontoret, beskrives som «et TV-program satt i en post-apokalyptisk verden», og har tittelen Fallout. Hvis det stemmer at stemmeskuespilleren bak Three Dog, Erik Todd Dellum, er med på laget, kan det bety at Bethesda vil gå for originalskuespillere. Vi krysser imidlertid fingrene for at skuespillerne er hakket penere enn de generiske fjesene Bethesda klarte å hoste opp i det ellers ypperlige Fallout 3.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.