Max Payne 3 utvides neste uke
0

Max Payne 3 utvides neste uke

jan 17 Spill.no  

Når Rockstar lanserer tilleggspakken Deathmatch Made in Heaven for actionspillet Max Payne 3, blir det den siste for spillet, melder studioet på sin offisielle hjemmeside.

Siste reis

I utvidelsen finner vi splitter nye moduser for både samarbeid og vanlig flerspiller, og ifølge Shack News en rekke nye gjenstander, bursts, våpen og til og med nye achievements/trophies. Rockstar vil komme med mer detaljert informasjon om disse i dagene som kommer.

Deathmatch Made in Heaven slippes 22. januar for samtlige plattformer, og kommer til å koste 800 Microsoft-poeng eller tilsvarende 9,99 dollar på PlayStation Store og PC. De som har kjøpt Max Payne 3 Season Pass får den uten ekstra utlegg.

Max Payne 3 utvikles av Rockstar og utgis av Take-Two Games. Spillet er utgitt på Xbox 360, Playstation 3 og PC. Les anmeldelsen av spillet her.

Max Payne 3 utvikles av Rockstar og utgis av Take-Two Games. Spillet er utgitt på Xbox 360, Playstation 3 og PC. Les anmeldelsen av spillet her.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.