«Bioshock» tar til skyene!
0

«Bioshock» tar til skyene!

aug 13 Spill.no  

Irrational Games «Bioshock» var nok for mange det største høydepunktet fra 2007. Spillet høstet et utrolig antall priser og fikk ekstremt god kritikk over hele linja. 2K Marin-utviklede «Bioshock 2» ble også rimelig godt mottatt, selv om noen følte at det ikke hadde like god slagevne som forgjengeren. Derfor er det godt å høre at seriens skaper, Ken Levine, er tilbake i førersetet på nyannonserte «Bioshock: Infinite».

 

De to første «Bioshock»-spillene var satt til undervannsbyen «Rapture» og fulgte den havarerte flypassasjeren Jack på reise gjennom den nærmest magiske byen. Han var riktignok ikke alene om å streife rundt i Raptures gater og på veien måtte han kjempe mot både de mentalt ustabile splicerne og de mektige Big Daddyene i sin søken etter det mystiske stoffet, Adam. Ken Levine har derimot ambisjoner om å snu det hele på hodet i «Bioshock: Infinite» og tar nå hele greia opp i skyene. «Bioshock: Infinite» skal nemlig være satt til en flyvende by ved navn Colombia. Spillets handling vil være satt flere år før hendelsene i «Bioshock» og «Bioshock 2» og denne gangen følger vi Pinkerton-agenten Booker DeWitt som har i oppdrag å finne og redde en jente ved navn Elizabeth. Det byr selvfølgelig på store problemer og vi kan forvente både action og intriger i typisk «Bioshock»-stil. Sammen med annonseringen kom også den første traileren til spillet, som kan ses under.

 

Se flere bilder fra «Bioshock: Infinite» på neste side.

 

«Bioshock: Infinite» har antydet slippdato en gang i løpet av 2012. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.