Er dette fremtiden for strategispill?
0

Er dette fremtiden for strategispill?

aug 14 Spill.no  

Paris (Spill.no). Onsdag publiserte vi et intervju med skaperne bak det kommende strategispillet, «R.U.S.E.». Da første del ga kjennskap til hvorfor «R.U.S.E.» ble laget og litt om spillets omgivelser, får vi i siste del innsikt i spillets støtte av PlayStation MOVE og trykk- og berøringsfølsomme skjermer. Samt skapernes positive og negative tanker rundt utviklingen av spillet.

– Som et kontrollsystemet vil jeg si at PlayStation MOVE tilbyr litt mer innlevelse og nøyaktighet, selv om du også vil få et perfekt spill med håndkontrollen. Til PC tilbyr vi også støtte for trykk- og berøringsfølsomme skjermer, forteller produsent, Matthieu Girard.

På spørsmål om han tror dette vil bane en ny fremtid for strategispill, svarer Girard:

 – Jeg vil si at strategispill er hva som kommer i tankene når man vil spille et «touch»-basert spill. Det føles naturlig å velge enheter og det gir virkelig følelsen av at du er en kommanderende general.

Se andre del av intervjuet her:

«R.U.S.E.» slippes 9. september på Xbox 360, PC og PlayStation 3.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.