Blanda drops i «Rock Band 3»
0

Blanda drops i «Rock Band 3»

aug 16 Spill.no  

 Senere i høst lanserer Harmonix, MTV Games og Electronic Arts sin tredje utgave av musikkspillet «Rock Band». I «Rock Band 3» er det plass til et nytt bandmedlem på keyboard.

Variert musikk

Dette har ført til at musikkutvalget nå er mer variert enn noensinne. En låtliste med elleve bekreftede låter i spillet som MTV publiserte i helgen, byr på alt fra tysk metall fra Ramstein, til 90-talls-pop fra Roxette. Iblanda litt Reggae fra Bob Marley og sinna rytmer fra Slipknot. Her er listen med de første bekreftede sangene til spillet:

Bob Marley & The Wailers – Get Up, Stand Up

INXS – Need You Tonight

Poni Hoax – Antibodies

Rammstein – Du Hast

Roxette – The Look

Tokio Hotel – Humanoid

HIM – Killing Loneliness

Mana – Oye Mi Amor

Slipknot – Before I Forget

War – Low Rider

Det forventes at rundt 90 sanger vil dukke opp i det endelige spillet.

I tillegg til keyboard får spillet en ny pro-modus, som lar deg spille med en ekte gitar, og faktisk lærer deg å spille sangene på ordentlig.

Se bilder fra spillet på neste side!

«Rock Band 3» utvikles av Harmonix og utgis av MTV Games og Electronic Arts. Spillet lanseres på Wii, Xbox 360, Playstation 3 og DS i slutten av oktober.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.