Blir Diablo III PS3-eksklusivt?
0

Blir Diablo III PS3-eksklusivt?

jun 04 Spill.no  

Den tyske nettbutikken RedCoon.de har lagt ut konsollversjonen av Diablo III for forhåndssalg – men kun til Playstation 3.

Rykter

Blizzard har i månedsvis snakket om en konsollversjon av det nylanserte og allerede bestselgende rollespillet Diablo III, uten at noen spesifikk plattform har blitt trukket frem. Nå kan det imidlertid vise seg at det kan bli Playstation 3-eksklusivt, i hvert fall om vi skal tolke forhåndsbestillingene hos tyske RedCoon rett.

På siden finner vi Playstation 3-utgaven til den nette prisen 66,66 euro, og et omslag med både Playstation-logo og aldersgrense. Det kan selvfølgelig finnes hundrevis av grunner til at det bare er én utgave som foreløpig er lagt ut, men om det skulle vise seg at det blir PS3-eksklusivt, får vi garantert høre det på Sonys E3-pressekonferanse i natt, som sendes direkte via stream HER.

Diablo III er utviklet av Blizzard Entertainment og utgitt av Activision for PC og Mac. Spillet er per i dag tidenes raskest selgende PC-spill.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.