Borderlands 2 er ferdig
0

Borderlands 2 er ferdig

jul 20 Spill.no  

Gearbox offentliggjorde tildligere i dag at arbeidet med Borderlands 2 er ferdig. Spillet er ute av deres hender og over i ren teknisk sertifisering og kvalitetstesting. Dermed kan Gearbox ta seg en velfortjent sommerferie med familiene sine mens de gleder seg til utgivelsesdatoen.

Robotvennlig

Isteden velger de å sprengjobbe med det første nedlastbare innholdet, som kommer til å introdusere en ny figurklasse i god Gearboxaktig humortradisjon: Den robotvennlige Mechromanceren. 

Det nye innholdet vil bli tilgjengelig senest innen tre måneder etter utgivelsesdatoen til Borderlands 2, og attpåtil helt gratis om man forhåndsbestiller. 

Borderlands 2 utvikles av Gearbox Software og utgis av 2K Games for Xbox 360, Playstation 3 og Microsoft  Windows. Spillet har europeisk utgivelsesdato 21. september. 

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.