Bursdagsfeiring i Azeroth
0

Bursdagsfeiring i Azeroth

nov 19 Spill.no  

World of Warcraft feirer syv år 23. november, og Blizzard belønner de som logger inn i spillet med ekstra erfaringspoeng, fyrverkeri og en egen tabard.

Gamlefar

Tidenes største vestlige nettrollespill, World of Warcraft, holder seg fremdeles usedvanlig godt, alderen tatt i betraktning. Mastodonten fyller neste uke hele syv år, eller en god mannsalder, om man regner i menneskeår. Selv om spillerbasen på ett punkt var hele tolv millioner spillere, klarer Blizzard fremdeles å lokke rundt ti millioner til å fortsette å betale månedlig for å besøke fantasiverdenen Azeroth.

For å feire bursdagen, som offisielt er 23. november, har Blizzard en spesiell gave til alle som logger inn i perioden 20. november – 3. desember. I tillegg til en ekstra achievement, får alle en såkalt Celebration Package, som vil inneholde en rekke godbiter. Blant disse finner vi en tabard, en bunke med fyrverkeri og 7% bonus i både erfarings- og ryktepoeng i spillet.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.