Bytter ut turbasert system
0

Bytter ut turbasert system

des 09 Spill.no  

Strategispillet Jagged Alliance: Back in Action har fått trailer og lanseringsdato.

Nostalgikere fortviler

Turbaserte kampsystemer var det virkelig store på 90-tallet, og de fleste seriene som har overlevd tusenårsskiftet, har konvertert til sanntidskamper for å holde seg aktuelle blant et action-hungrig publikum.

Jagged Alliance: Back in Action følger opp en smått legendarisk serie som med unntak av en forglemmelig tilleggspakke har ligget på is siden 2000. Til nostalgikernes fortvilelse er det turbaserte kampsystemet en saga blott, men Frankfurt-baserte Bitcomposer Games hevder å likevel ha god kontroll på det de anser som essensen i serien.

Klassisk spillbarhet

I spillene skal man velge ut og kontrollere et mindre team av soldater med forskjellige spesialfelt. Man kan for eksempel rekruttere sprengstoffspesialister og snikskyttere for spesielle oppdrag, og en inntektspott bestemmer hvor bra soldater en har tilgang på. Jagged Alliance har tradisjonelt blitt koblet med serier som Commandos, XCOM, og Syndicate, men disse er enten døde eller har utviklet seg til skytespill.

En trailer for spillet er endelig sluppet, og mens yngre spillere garantert klør seg i hodet over utformingen, vil de litt eldre nikke anerkjennende – sanntidsstrategi til tross.

Se trailer

Jagged Alliance: Back in Action utvikles av Bitcomposer Games og utgis av Kalypso Media for PC. Lansering er satt til februar 2012.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.