«Call of Duty» blir film?
0

«Call of Duty» blir film?

okt 06 Spill.no  

Infinity Wards’ Robert Bowling twittret nylig at han hadde tatt seg en lunsj og snakket med filmregissør Xavier Gens, mannen bak den ikke så altfor kritikerroste «Hitman». Dette har fått flere til å begynne å spekulere i om en «Call of Duty»-film faktisk blir en realitet.

Nettstedet Trademork.com oppdaget at Activision så sent som i september beskyttet varemerket «Call of Duty» for bruk i forhåndsinnspilte filmer.

Går vi tilbake til mai 2009, rapporterte flere nettsteder at Activision hadde satt i gang avtaler rundt å lage en film basert på det populære spillet. Daglig leder i Activision Blizzard, Bobby Kotick, nektet imidlertid å kommentere dette.

Activision har i tillegg beskyttet «Guitar Hero» og «Singularity», så nå kan det kun være et spørsmål om tid før vår alles kjære Uwe Boll er på frifot igjen.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.