Call of Duty: Modern Warfare er tilbake!
0

Call of Duty: Modern Warfare er tilbake!

mai 30 Alexander Lund  

Så er det den tiden på året igjen når et nytt Call of Duty skal annonseres. I år er det utviklerene i Infinity Ward som har ansvar for å utvikle et nytt kapittel.

Nå viser det seg at det faktisk kan være Call of Duty: Modern Warfare som er tittelen på det nye spillet. Hvis det bringer minner tilbake så kan det være fordi det var også tittelen på det episke kapittelet fra 2007. Det skal visstnok ikke være tilfeldig.

I henhold til ryktebørsen så er det faktisk  en soft reboot av den orginale trilogien det er snakk om. Mange av brettene, inkludert No russian (faktisk fra Modern Warfare 2) skal være inspirasjon for historien og spillet skal ha mange emosjonelle brett hvor grensen mellom god og vond hviskes ut.

Kommer i Oktober?

Reddit klarte en bruker å få tak i noen skjermbilder (se video ovenfor) fra traileren i noen sekunder før alt forsvant igjen.

På disse skjermbildene kan man se en dato også, selv om det er litt utydelig så kan det se ut som 18. oktober i år er når vi kan igjen møte Captain Price og det som er igjen av karaktergalleriet i Modern Warfare serien.

Vi får uansett vite mer i kveld når spillet blir offsielt avdukket. 

About Alexander Lund

Opplevde "good old days" av videospill, og har fremdeles den gamle grå PSX som sin favorittkonsoll. Liker en god historie bedre en mange pixler og FPS i et spill