Catwoman i Arkham City
0

Catwoman i Arkham City

jun 03 Spill.no  

Rocksteady Studios og Warner Bros Interactive har nå annonsert at Catwoman kommer til å besøke Arkham City i det kommende Batman-spillet. Sammen med annonseringen følger en fersk trailer.

Spillbar

For ikke lenge siden kunne vi avsløre at Pingvinen kommer til å dukke opp i den etterlengtede oppfølgeren til spillperlen Batman: Arkham Asylum. Det er spillsiden Gamespot, som har fått teste en ny versjon av spillet, og nå kan melde om en ny spillbar figur, nemlig publikumsfavoritten Catwoman. I triksregisteret sitt har hun med seg en rekke frekke, brutale og litt småkinky angrep, og ser ut til å kunne matche Batman ganske greit når det kommer til å takle store grupper fiender som angriper på likt. I tillegg har hun ikke overraskende mye å tilføre på snikedelen. Sjekk traileren her:

Batman: Arkham City utvikles av Rocksteady Studios og gis ut av Warner Bros Interactive. Spillet lanseres for PC, Xbox 360 og Playstation 3 den 21. oktober i år.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.