Christian’s Anbefaling: Slå til mens du enda kan!
0

Christian’s Anbefaling: Slå til mens du enda kan!

jan 23 Christian Sannes  

Vi er inne i en liten tørke periode når det gjelder spillutgivelser og når de fleste store titlene som skulle drysse over oss fra mars og fram til sommeren blir utsatt en etter en, merker jeg at jeg sitter å blar gjennom ulike spill butikker som PSN, Steam, Epic Store og andre steder uten å vite hva jeg ser etter. Mens jeg venter på å teste den gode gamle klassikeren i ny drakt Commandos 2 HD Remaster som kommer 24.01, la jeg merke til et spill som jeg alltid har tenkt å teste, men aldri følt jeg har tid og nå som ting er litt stille og jeg har spilt igjennom høsten største titler føler jeg det er på tide å gi dette en sjanse, nemlig Frostpunk! 

Det som gjorde at jeg valgte å teste dette akkurat nå, er at Steam kjører et tilbud fram til 27.01 på 60% som gjør at det kun koster 82,80 kr (207 kr opprinnelige pris).

Om du ser denne traileren vil du få en forståelse om bakgrunnshistorien til spillet:

Dette er et city planer survival spill der den eneste fienden du møter, er kulden. Om du liker spill som Anno 1800, Planet Zoo, Surviving Mars osv kommer du nok til å like dette!

Spille ble gitt ut 24.04.2018, men har 2 DLC’er, der den siste ble utgitt 21.01.2020

The last Autumn: 

 

About Christian Sannes

Christian Sannes, 28 år fra byen mellom de syv fjell. Liker best open world RPG spill, men spiller nesten alt. Beste spill p.d.d God of War, Horizon Zero Dawn, Breath of the Wild og Super Hot VR.