Community-måneden: April
0

Community-måneden: April

mai 03 Spill.no  

Grunnet en stressende tentamensperiode har Anders (Grotlo) denne måneden skrevet mesteparten av artikkelen. Kudos og klapplaus!

Det er alltid lett å vite når det er april måned, den åpner med aprilsnarr-tradisjonen første april. Men her i Spill.no gikk dagen stille for seg, og det har måneden generelt vært. Det har både vært lite med anmeldelser og lite aktivitet på forumet. Kanskje folk har vært for opptatt med å spille? Hvem vet, men vi oppfordrer uansett til å bidra masse – spesielt til forumet som nesten har blitt litt for overskygget av chatten. 

Nedleggelse, overraskelser og forventninger

Det som har skapt mest rørsle i communitiet var en veldig trist spillnyhet tidlig i måneden. Når vi hørte 3. april at LucasArts ble stengt lot ikke reaksjonene vente på seg. Folk reagerte i sinne, mimret gamle titler fra studioet og sørget over mye – som Star Wars 1313 og Star Wars: Battlefront 3 – som kanskje aldri kommer. Det viser stor lidenskap hos spillere som er beundringsverdig.

Brukere har også begynt å mykne opp til E3-messen i Los Angeles allerede, med en tråd på forumet som XDLugia satte igang. Den største spillmessen i verden gjør mange spillere veldig spente, for det handler stort sett om hva vi alle vil spille fremover. På samme måte som LucasArts-nedleggelsen kom nyheten om at Nintendo ikke skulle ha en pressekonferanse som et veldig stort sjokk. E3 blir ikke helt det samme uten Nintendos pressekonferanse, og selv om vi sannsynligvis får masse ny info om nestegenerasjonskonsollene til Sony og Microsoft kommer nok samtlige til å savne litt mer fra den japanske giganten.

Selv om det har vært lite anmeldelser denne måneden, (faktisk under halvparten fra forrige måned) har vi fremdeles en kåring for å bringe fram de aller beste. Disse anmeldelsene imponerte i en ellers ganske tørr april.

Månedens kamferdrops!

Vi starter med en slakt som er skrevet av brukeren Ralphie, som dessverre har valgt å avslutte medlemskapet her på Spill.no. Han har etterlatt gode anmeldelser som vi kan lese på, og denne måneden skrev han en om “klassikeren” Superman 64. Det som oftast blir omtalt som det verste spillet i historien får servert en lettlest, god og humoristisk anmeldelse av Ralphie.

Les anmeldelsen her!

Imponerende debut

Denne måneden har vi igjen en debutanmeldelse med rang. Minecraft-anmeldelsen til LittleBigMan007 er et imponerende stykke håndverk, som gir helt rett inntrykk av det megapopulære indie-spillet. Anmeldelsen er kanskje litt kort, men det er tross alt et spill som er vanskelig å utdype særlig mer på – det er tross alt noe man virkelig må oppleve selv. Vi håper på flere anmeldelser av deg LittleBigMan007!

Les anmeldelsen her!

Lovord om tidslek

Zauwr har vært sidens aller mest aktive bruker de siste månedene og hans anmeldelse av action-spillet Singularity får en velfortjent plass i denne artikkelen. Han gir spillet terningkast seks, og han legger på ingen måte skjul på at dette er et spill han virkelig elsker; gjennom gode formuleringer, behagelig flyt og passende detaljnivå gir han en særdeles flott beskrivelse av spillets kvaliteter. 

Les anmeldelsen her!

Månedens bruker: Myggdreper

Spill.no-chatten har sakte men sikkert utviklet seg til å bli Spill.nos mest oppegående community-plattform. Her – og også på forumet forøvrig – har ikke bare Myggdreper vist hvilken aktiv og hyggelig bruker han spesielt har vært denne måneden, men siden chattens funksjonalitet aldri har blitt forklart ordentlig for nykommere, tok han saken i egne hender og lagde en egen brukerveiledning på forumet – et særdeles viktig verktøy. Han har virkelig gjort seg fortjent til denne tittelen med dette, hans aktivitet og oppførsel. Godt jobbet!

Enig/uenig? Kom med din mening i kommentarfeltet!

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.