Zombie-spill på topp i Norge
0

Zombie-spill på topp i Norge

mai 03 Spill.no  

Det er helg og det betyr nok en oppsummering av spillsalget i Norge takket være listene fra våre venner i ANGI, den nordiske bransjeforeningen for spilldistributører. Denne uken har vi nok en gang et debutspill på topp.

Zombier og superhelter

Etter flere uker på førsteplasse ble Bioshock Infinite vippet av tronen forrige uke av Injustice: Gods Among Us. Injustice beholdt ikke topp-plasseringen lenge, denne uken er det nemlig Dead Island: Riptide – oppfølgeren til Dead Island – som inntar topplasseringene.

Det var delte meninger om det forrige Dead Island-spillet, og kritikerne har heller ikke vært enstemmig begeistret for dette spillet. Men zombier er et relativt sikkert kort blant spillkjøpere, og det var mange nok som likte forgjengeren til å sørge for at Dead Island: Riptide gikk rett til førsteplass i lanseringsuka.

Ellers ser vi at Bioshock Infinite har begynt å dale og er helt nede på en femteplass. Lara Croft og Tomb Raider holder imponerende stand i toppen med en solid tredjeplass. Nyutgivelsen Dragon’s Dogma: Dark Arisen, som er en relansering av Capcoms actionrollespill fra i fjor med litt ekstra innhold, debuterer på en tiendeplass.

Her er hele lista over spillsalget i Norge uke 17:
1.Dead Island: Riptide
2.Injustice: Gods Among Us
3.Tomb Raider
4.Sly Cooper: Thieves in Time
5.Bioshock Infinite
6.FIFA 13
7.Skylanders: Giants  
8.Crysis 3
9.Call of Duty: Black Ops II
10.Dragon’s Dogma: Dark Arisen
11.Battlefield 3
12.Army of Two: The Devil’s Cartel
13.SimCity
14.Sniper: Ghost Warrior 2
15.Need for Speed: Most Wanted
16.The Elder Scrolls V: Skyrim
17.The Sims 3: Studentliv
18.Luigi’s Mansion 2
19.Far Cry 3
20.Fire Emblem Awakening

Topplista baserer seg på salg av fysiske spill over disk til norske forbrukere, og er samlet inn og sammenstilt av bransjeforendingen ANGI.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.