En liten smakebit på Shadow of the Tomb Raider
0

En liten smakebit på Shadow of the Tomb Raider

apr 27 Anders Lønning  

Husker dere den gangen en Square Enix ansatt hadde laptopen sin åpen på t-banen, og uheldigvis avslørte for hele verden hva tittelen på det tredje spillet i Eidos Montréal og Crystal Dynamics kritikerroste gjenfortelling om Lara Croft og livet hennes som eventyrer angivelig skulle være?

LARA ER TILBAKE: For tredje gang er det skuespiller Camille Luddington, kjent fra blant annet tv-serien Californication, som tar på seg rollen som Lara.

For litt over en måned siden viste dette seg å ha vært en real glipp. Shadow of the Tomb Raider ble offisielt annonsert for litt over en måned siden, og i dag lettet utviklerne på sløret og ga oss vår første skikkelige kikk på spillet.

– I Shadow of the Tomb Raider må Lara mestre en livsfarlig jungel, overkomme fryktinngytende gravkammer, og holde ut gjennom sine mørkeste timer. I et kappløp mot tiden for å stoppe en mayansk apokalypse vil Lara bli formet om til det skjebnen alltid hadde planlagt for henne: en Tomb Raider, skriver Square Enix i en pressemelding.

– Eidos Montréal vil i samarbeid med Crystal Dynamics levere en mektig opplevelse i Shadow of the Tomb Raider, takket være deres ekspertise rundt serien og enestående kreativitet, sier Yosuke Matsuda, president hos Square Enix Holdings.

– Mer dybde enn noen sinne

For tredje gang er det skuespiller Camille Luddington, kjent fra blant annet tv-serien Californication, som tar på seg rollen som Lara.

 Shadow of the Tomb Raider vil utfordre Lara Croft på nye og uventede måter, sier David Anfossi, studiosjef hos Eidos-Montréal.

– Teamet vårt har lagd en rekke nye evner, kampteknikker og utstyr som spillerne må bli kjent med, og de kommer til å trenge hver og en av dem hvis de håper å overleve i den livsfarlige jungelen og gravkammerne. Lara vil ha mer dybde enn noen sinne, mener Anfossi.

Shadow of the Tomb Raider lanseres 14. september på Xbox One, Playstation 4 og PC.

EKSOTISKE REISEMÅL: Stol aldri helt på reisebrosjyren, er alt jeg har å si.

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill i et tiår nå, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.