Dansespill i gymtimen
0

Dansespill i gymtimen

feb 28 Spill.no  

Konami er i disse dager klare med Dance Dance Revolution: Classroom Edition, et dansespill tilpasset bruk i skolen.

Gymspill

Mens norske skoler har begynt å akseptere spill som læringsverktøy, har de i USA allerede begynt å tøye grensene ytterligere. Dance Dance Revolution-utvikler Konami har nemlig annonsert en egen skoleversjon av dansespillserien, som tidligere gikk under navnet Dancing Stage her i Norge.

Classroom Edition ble nylig vist frem på lærermessen CAPHERD i California, USA, og med unntak av at ingen ennå har oppdaget at man “gå rundt” på pilene, er det fryktelig få forskjeller å oppdage fra spillene som står utplassert i spillehallene. Det, og at spillet støtter opp til 48 trådløse dansematter per PC, selvfølgelig. Noe for gymtimene?

Se video

Dance Dance Revolution: Classroom Edition utvikles av Konami og PDP, og utgis av Konami. Spillet er foreløpig ikke annonsert for det europeiske markedet.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.