Dawnguard er ute på Steam
0

Dawnguard er ute på Steam

aug 03 Spill.no  

Bethesda kunne på årets QuakeCon-samling annonsere at tilleggspakken Dawnguard for The Elder Scrolls V: Skyrim er ute for PC via Steam, melder 

Skuffet Bethesda

Playstation 3-versjonen kommer imidlertid til å la vente på seg, forteller Bethesda i et presseskriv. Det blir ikke snakk om å lansere tilleggspakken før ytelsen er oppe på et akseptabelt nivå.

– Vi skulle gjerne sett at alle hadde sjansen til å spille Dawnguard, men vi kommer ikke til å lansere det for Playstation 3, vel vitende om at noen kommer til å få en dårligere opplevelse med Skyrim på grunn av det, heter det i skrivet.

– Vi gjør alt vi kan for å gjøre innholdet vårt tilgjengelig for alle, det være seg gratis oppdateringer, brukermodifikasjoner og betalt DLC. Vi er like misfornøyde som fansen når det ikke skjer, men vi fortsetter å presse på for å gjøre det til en realitet.

The Elder Scrolls V: Skyrim utvikles og utgis av Bethesda for Xbox 360, Playstation 3 og PC. Tilleggspakken Dawnguard er ute for PC og Xbox 360, men har ennå ikke fått noen dato for Playstation 3-utgaven.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.