Nytt Army of Two annonsert!
0

Nytt Army of Two annonsert!

aug 02 Spill.no  

Electronic Arts og Visceral Games har på årets Summer Showcase-pressekonferanse annonsert samarbeidsspillet Army of Two: The Devil’s Cartel.

To mot røkla

Sist ut på en heller tam sommer-pressekonferanse fra EA, dukket Visceral Games opp med kveldens store overraskelse. Dead Space-studioet har tydeligvis jobbet i lang tid med en oppfølger til Army of Two-spillene, hvor vi følger et soldatpar som mot alle odds klarer å samarbeide seg ut av de verste krigssonene.

Spillet finner sted i Mexico, hvor PMC-agentene Alpha og Bravo prøver å ordne opp i en pågående dopkrig. Visceral lover oss et dypere og mer avansert oppgraderings- og tilpassingssystem, og noe nytt de kaller et tag-team-system.

Se presentasjon

Vi fikk dessverre lite informasjon fra scenegulvet, utover tittelen The Devil’s Cartel og en planlagt lansering for mars 2013, men spillet blir spillbart på messegulvet på årets Gamescom-messe om et par uker, og vi håper vår heldige utsendte får kloa i en håndkontroller mens han er på besøk hos EA.

I tillegg figurerer spillet på forsiden av denne månedens GameInformer, og bladet har satt sammen denne videoen med ekstra informasjon om spillet:

Se video fra GameInformer

Army of Two: The Devil’s Cartel utvikles av Visceral Games og utgis av Electronic Arts for Playstation 3, Xbox 360 og PC. Spillet lanseres etter planen i mars 2013.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.