De største nyhetene fra Nintendo på E3 2019
0

De største nyhetene fra Nintendo på E3 2019

jun 12 Anders Lønning  

Som den eneste plattformholderen som ikke har en fot inn i neste generasjon var det bare for Nintendo å dukke opp og høste fruktene av sin tidlige innsats. At Bayonetta 3 eller Metroid Prime 4 ikke var noe sted å se er selvfølgelig skuffende, men jeg tror få kan klage på hva vi fikk servert fra Doug Bowser og gjengen i år.

Breath of the Wild får sitt Majoras Mask

Breath of the Wild får en direkte oppfølger

The Witcher 3 er på vei.

The Witcher 3 til Switch

Se på det slik: Tom Nook har beæret deg med en betalingsutsettelse.

Animal Crossing: New Horizons ser utrolig koselig ut, men vi må dessverre vente til 20. mars 2020 for å få spilt det.

Super Smash Bros. Ultimate fansen har evnen til å mane frem de mest usannsynlige ting.

Banjo-Kazooie og en hel drøss med helter fra Dragon Quest serien er de kommende slåsskjempene til Nintendos plattform-brawler. Erdrick og de andre kommer i løpet av sommeren, mens den mumlende bjørnen og den irriterende fuglen kommer til høsten

Luigi har ser ikke ut til å ha tatt skrekken etter å ha spilt Hotel Mario.

Vi fikk endelig sett litt på hva som venter oss i Luigi’s Mansion 3, som til tross for tittelen ikke er satt i et herskapshus i det hele tatt, men et hotell hvor Luigi, Mario og de andre har blitt invitert til på falske premisser.

Spillet skal ha en to-spiller modus hvor den andre spilleren styrer Luigi’s mer klissete halvdel, Gooigi, som er en Flubber aktig versjon av hovedpersonen, som kan skvise seg inn steder Luigi ikke kan, men som er uhyre allergisk mot vann. Scare Scraper Mode er en fire spiller coop modus hvor fokuset er på å jobbe sammen for å drive ut spøkelsene raskest mulig.

Luigi’s Mansion 3 kommer ut en eller annen gang i løpet av 2019.

Link’s Awakening tester ut en slags Zelda Maker modus,

Vi fikk en ny titt, og en lanseringsdato på det kommende Zelda spillet, som viste frem en slags Zelda variant av Mario Maker, hvor spillerne kan sette sammen klassiske 2D dungeons.

Blir spennende å se om dette slår an og potensielt spunnet ut til sitt eget spill etterhvert. The Legend of Zelda: Link’s Awakening kommer 20. September, og får en skikkelig snasen steelbook samleutgave.

Three Houses ser ut som en miks mellom Harry Potter og Game of Thrones.

En introduksjon til Fire Emblem: Three Houses vite frem hvordan spillets historie vil være delt opp i to deler, hvor den ene ser ut til å handle om karakterenes blåøyde formative år på en skole, mens den andre er hvor de møtes senere i livet etter at de har fått litt mer erfaring om verdens realiteter.

Spillet lanseres 26. juli.

THIS IS NOT A DRILL: Cadence of Hyrule er ute allerede i morgen

Det tittelen sier. Crypt of the Necrodancer er også på tilbud for rundt 40 kroner på E-shoppen.

Mutanter, forskere og Moon Knight?

Action rollespillet Marvel Ultimate Alliance 3The Black Order får utvidelser i form av karakterer fra Marvel Knights, X-Men og Fantastic Four. Dette spillet ser helt vilt ut mtp. hvor mange karakterer det skal ha.

Lanseres 19. juni.

Andre annonseringer:

– Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 kommer til høsten.

Empire of Sin er det neste spillet fra DOOM skaperen John Romero og hans Romero Games. Skal være en isometrisk X-COM lignenede spill med strategiske elementer ala Civilization, som er satt i USA’s forbudstid

– Platinum Games spillet Astral Chains kommer 30. august

– Panzer Dragoon kommer på Switch til vinteren

– Daemon X Machina lanseres 13. september

Contra: Rogue Corps ser ut som Konami lærte alle de gale lærdommene fra Neo Contra. Men heldigvis er alle de gode Contra spillene allerede tilgjengelige på E-Shoppen fra og med i går som del av Contra: Anniversary Collection

– Travis Touchdown vender tilbake. Forhåpentligvis bedre enn forrige gang. No More Heroes 3 kommer i 2020.

Trials of Mana er et nytt spill i den legendariske rollespill serien som kommer tidlig 2020. Du kan spille alle de tre andre spillene i serien, inklusiv en helt ny engelsk versjon av Seiken Densetsu 3, som aldri tidligere har blitt sluppet i vesten.

Resident Evil 5 og 6 på vei til Switch. Etter at de blir lansert i høst gjenstår bare Resident Evil 2 og 3: Nemesis for at hele hovedserien skal være på plattformen, da 7 allerede er tilgjengelig via streaming i andre marked.

– The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics er et X-Com/Final Fantasy Tactics spill basert på Netflix sin oppfølger serie til den folkekjære Jim Henson filmen The Dark Crystal.

– Alien Isolation kommer til Switch senere i år

Ni no Kuni: Wrath of the White Witch kommer 20. september

– Spyro: ReIgnited kommer 3. september.

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill i et tiår nå, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.