Dead Space 3 i aksjon
0

Dead Space 3 i aksjon

jun 19 Spill.no  

Utgiver Electronic Arts har sluppet et drøyt 20 minutter langt klipp med scener fra det kommende action-grøsserspillet Dead Space 3.

Ny oppskrift

Det er ikke alle som er like fornøyd med veivalget utvikler Visceral Games har gjort med det tredje kapittelet om romingeniøren Isaac Clarkes ublide møter med onde romvesener, noe som også viste seg i lesernes kommentarer til Jon Catos sniktitt fra årets E3-messe. Vil et større trykk på action fremfor skrekk føre til at Dead Space forsvinner i det stadig voksende havet av skytespill for konsollene?

Electronic Arts har sluppet en 20 minutters utviklerdagbok fra spillet, og kan du se selv hva du synes om den nye retningen. Skummelt eller ikke – det er uansett fantastisk å se på.

Se utviklerdagbok

Dead Space 3 utvikles av Visceral Games og utgis av Electronic Arts for Xbox 360, Playstation 3 og PC. Spillet lanseres i februar 2013.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.