Den persiske prinsen vender tilbake
0

Den persiske prinsen vender tilbake

jan 11 Spill.no  

Ubisoft spiller videre på «Sands of Time» universet og leverer oss tre ferske skjermbilder av det kommende «Forgotten Sands». Etter hendelsene i det første «Sands of Time» bestemmer prinsen seg for en aldri så liten familiær svipptur innom kongeriket til sin bror, men der later ting til å ikke være så idyllisk som før.

Riket har falt under beleiring av en forhekset og mektig armé, men med muligheten til å påkalle naturens krefter og den kjent og kjære spoleknappen på plass, begir prinsen seg på et nytt eventyr for å redde bror, land og hvem vet, kanskje til og med en prinsesse i toppen av et tårn. Vi gleder oss.

«Forgotten Sands» utspilles mellom det første «The Sands of Time» og «Warrior Within» fra 2004. Forventet utgivelsesdato er 11. mai 2010.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.