Heftig lanseringstrailer
0

Heftig lanseringstrailer

jan 12 Spill.no  

Det er bare to dager til «Army of Two: The 40th Day» er å se i butikkene her til lands. Den amerikanske utgivelsen skjer derimot i dag, Electronic Arts og EA Montreal kommer derfor ut med en actionspekket lanseringstrailer til spillet.

Mange følte at det første spillet i serien ikke klarte å leve opp til de høye forventingene. Electronic Arts har derfor jobbet på spreng med markedsføringen av oppfølgeren. Forrige måned ga de også ut en demo til spillet, men den klarte nok ikke å overbevise like mange som Electronic Arts håpet den ville. Derfor er nok mange fortsatt usikre på om «Army of Two: The 40th Day» er verdt pengene. Da kan det jo være at denne nye traileren er akkurat det man trenger for å bestemme seg.

Traileren, som kan ses under,  er en såkalt lanseringstrailer. Uansett om du allerede er overbevist, usikker eller rett og slett ikke skal ha spillet, er traileren under verdt å se.

«Army of Two: The 40th Day» har slippdato 14. januar 2010. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og Playstation Portable.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.