Detaljer rundt Titanfall-skapernes Star Wars-spill avsløres
0

Detaljer rundt Titanfall-skapernes Star Wars-spill avsløres

Det har vært kjent en god stund at Respawn Entertainment, skaperne bak den populære Titanfall-serien, jobber med et originalt Star Wars-spill. Detaljer rundt prosjektet har vært sparsomme, med det eneste konkrete å ta tak i, var at det skulle være et tredepersjons actioneventyrspill. På Electronic Arts’ E3-messe var en representant fra studioet til stede, og selv om han skuffende nok ikke hadde noe materiale å vise, så kunne han lette på sløret for noen detaljer rundt spillet.

Navnet på spillet er Star Wars: Jedi Fallen Order, som er en munnfull, men har en fin klang på slutten.

Spillet skal foregå i den dystre tiden mellom episode III og IV. Vi vil spille som en av de få overlevende jediene etter «Order 66», som utslettet jediordenen og banet vei for Imperiets oppstandelse. Respawns representant bekreftet at spillerne vil få bruke lasersverd og at de gjenværende jediene blir jaktet på.

Til slutt avslørte han at de tok sikte på å lansere spillet i tide før jul neste år, så det er bare å smøre seg med tålmodighet.

About Johan Nordal Børstad

Freelance filmarbeider og skribent om dagen, spillentusiast om natten. Spiller det meste, men har en stor forkjærlighet for så si alt PlayStation, open world-spill og solide storydrevne singleplayerspill. Favorittspill; Ratchet & Clank, The Last of Us, Mass Effect 2, Infamous 2, Assassin’s Creed 2, Uncharted 2. Ser ut til at jeg også har en forkjærlighet for oppfølgere..