Dette er Nuketown 2025
0

Dette er Nuketown 2025

nov 02 Spill.no  

Flerspillerbrettet Nuketown 2025 har fått sin egen trailer av Treyarch, som straks lanserer det kommende skytespillet Call of Duty: Black Ops II.

Dunder og brak

Kartet en slags retrofuturistisk utgave av det svært populære flerspillerkartet Nuketown fra det første Black Ops, som foregår i et prøvesprengningsområde for atomvåpen. Denne gangen er de ideelle kjernefamilie-omgivelsene fra 60-tallet byttet ut med slik de så for seg fremtiden på den tiden, ikke ulikt Tomorrowland i Disney World.

Activision og Treyarch har sluppet en trailer som viser hvordan det tar seg ut når haugevis av spesialsoldater tar seg inn i området, og tømmer magasin etter magasin i både motstandere og omgivelser.

Se trailer

Call of Duty: Black Ops II utvikles av Treyarch og utgis av Activision. Spillet lanseres 13. november på Xbox 360, Playstation 3 og PC, og 30. november på Wii U.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.