Dette skal fikses før lansering
0

Dette skal fikses før lansering

jan 20 Spill.no  

Blizzard har annonsert en liste over endriner som skal gjøres i Diablo III før lansering, mens en lanseringsdato fremdeles glimrer med sitt fravær.

Snuoperasjon

Diablo III har vært i beta i rundt regnet en evighet nå, og de fleste som har testet det er enige om at vi snakker om en ytterst stabil og feilfri opplevelse. Blizzard, derimot, er av en annen oppfatning. En ny blogg på Battle.net beskriver en rekke operasjoner som står i kø før utvikleren ser seg klare for noen lansering.

Blant de mest fremtredende endringene finner vi fjerningen av egenskapene Defense, Attack og Precision. Dette for å gjøre spillerstatistikken mer intuitiv for spillerne. Kjerneferdighetene er nå Strengt, Dexterity, Intellect og Vitality,

Videre er det slutt på Enchanting, som Blizzard føler blir for likt Sockets og Gems, som vil forbli i spillet. Det vil si at man kan fortsette å øke statistikk på utstyret, bare ikke ved hjelp av Enchanting.

En av de mest velkomne endringene er definitivt fjerningen av Scrolls of Identification, som har tatt opp plass i ryggsekken. Fra nå av skal høyreklikking og litt venting gjøre samme nytten.

Den komplette listen er lang som et vondt år, og er mulig å finne på Battle.net-bloggen HER.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.