Digitalt utsolgt
0

Digitalt utsolgt

des 20 Spill.no  

Fans av Star Wars: The Old Republic har i lang tid fått beskjed fra Electronic Arts om at det vil bli svært begrenset distribusjon av spillet ved lanseringen i dag, og har oppfordret spillerne til å forhåndsbestille spillet. Nå på spillets lanseringsdato har firmaet også begrenset mulighetene for å kjøpe en digital versjon via EAs egen nettbutikk.

Digitalt utsolgt

En av fordelene med digital distribusjon er nettopp at det ikke er nødvendig med et fysisk eksemplar, og dermed skal det i teorien være mulig å selge uendelig antall med produkter og aldri bli utsolgt. Men håpefulle Star Wars-spillere som har forsøkt å kjøpe spillet digitalt via EAs nettbutikk Origin i dag har fått beskjed om at de digitale versjonene av spillet er utsolgt.

Årsaken er mest sannsynlig at Electronic Arts vil ha stålkontroll på hvor mange spillere som er sluppet inn, slik at serverne ikke skal bli overbelastede. Når EA åpner for digitalt salg av spillet igjen er uvisst.

Star Wars the Old Republic er utviklet av Bioware og utgitt av Electronic Arts. Spillet lanseres 20. desember.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.