Disney dropper Star Wars 1313
0

Disney dropper Star Wars 1313

jan 20 Spill.no  

Star Wars 1313 har vært i utviklingslimbo helt siden Disney huket tak i Star Wars-lisensen, men det har ikke stoppet fans av serien i å håpe på en gjenopplivning av prosjektet. Nevnte fans har dessverre en dårlig nyhet i vente – Disney har latt Star Wars 1313-varemerket forfalle, og framtiden for spillet ser dermed mørk ut.

Varemerkeregistreringen i databasen til United States Patent and Trademark Office har nå endret status til forlatt. Grunnen er at Disney ikke har uttrykt noe ønske om å beholde varemerket for å bruke det til framtidige prosjekter.

Star Wars 1313 ble opprinnelig annonsert på E3 i 2012, og trailerne som fulgte viste oss et Star Wars-spill som så unikt ut sammenlignet med det meste annet som er basert på lisensen. Spillet skulle angivelig vise en mørkere og modnere side av kildematerialet, noe den eldre garden med Star Wars-fans antakeligvis ville satt pris på.

Nå ser det dessverre ut som om vi aldri får se hvordan Star Wars 1313 skulle bli. Alle spill som var under utvikling av LucasArts ble avsluttet da Disney kjøpte merkevaren, og nå har selskapet tilsynelatende forlatt 1313-prosjektet for godt.

Kilde: Joystiq

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.