Disse PC-spillene selger best
0

Disse PC-spillene selger best

Tidligere har vi omtalt de mestselgende titlene for henholdsvis Playstation 3, Xbox 360 og Nintendo Wii. Nå er turen kommet til PC, hvor topplisten for mestselgende spill skiller seg ganske tydelig fra situasjonen på konsollene.

Topplisten er utarbeidet av det amerikanske analysebyrået NPD Group, som hver måned og hvert år utgir lister over de mestselgende spillene. NPG Group opplyser dessverre ikke salgstall for hvert enkelt spill, og deres lister gir heller ikke det fulle bildet – da de ikke medregner digitale salg (som f. eks. Steam), kun spillsalg over disk. Allikevel gir listen et interessant overblikk over de mest populære spillene på PC.

Ikke overraskende troner «The Sims 3» og «World of Warcraft: Wrath of the Lich King» i toppen – etterfulgt av kjente titler som «Call of Duty: Modern Warfare 2» og «Spore».

Ser du noen overraskelser i listen nedenfor? Diskutér saken i kommentarfeltet.

Topp 10 mestselgende PC-titler i 2009:

1. The Sims 3
2. World of Warcraft: Wrath of the Lich King
3. The Sims 2 Double Deluxe
4. World of Warcraft: Battle Chest
5. Call of Duty: Modern Warfare 2
6. World of Warcraft
7. The Sims 3: World Adventures
8. Spore
9. Dragon Age: Origins
10. Empire: Total War

About Erling Løken Andersen

Erling er tidligere ansvarlig redaktør i Spill.no, nå styreleder i Omega Media, som eier og driver Spill.no. Erling har jobbet med spill siden 2006; først som spillutvikler, deretter spilljournalist og redaktør.