De kuleste spillheltene
0

De kuleste spillheltene

jan 25 Spill.no  

Gjennom tiår med spill har det vært en rekke karakterer som har stått frem i et helt annet lys enn de andre. De er enten utrolig tøffe, morsomme, sjarmerende eller bare rett og slett kule.

Her presenterer vi i Spill.no de mannlige spillkarakterene vi mener har utpekt seg på en eller annen måte. Karakterene er presentert i tilfeldig rekkefølge. Ikke godt å rangere denne gjengen her.

De kvinnelige utvalgte kommer om en dag eller to, og da vil vi ha en komplett topp 10-liste.

En rekke strålende spillkarakterer rakk ikke opp blant de fem, og her er de som nesten kom i mål: Nathan Drake, Link, Guybrush Threepwood, Ryu, Ratchet og Dante.

Hva er dine favorittkarakterer?

Her er våre favoritter!

Kratos («God of War»)

Det er umulig å utelate den ultravoldelige sinnataggen på en sånn liste. Gjennom hans kamp med gudene i «God of War»-spillene, fremstår han som den siste personen du ville møte i en mørk bakgate. Et heftig våpenarsenal og ingen respekt for noen, gjør at han blir megakul. En stor karakterfavoritt.

Gordon Freeman («Half-Life»)

Det er umulig å ikke ta med den store helten fra «Half-Life»-spillene, Gordon Freeman. Med den geniale historiefortellingen utviklerne Valve har stått for i spillene, fremstår Gordon som en kompleks karakter, men som definitivt også er skyteglad. En perfekt spillhelt.

Solid Snake («Metal Gear Solid»)

Den snikende agenten fra «Metal Gear Solid»-serien er en ubestridt helt blant mange. Med stor variasjon i alle spillene, og en karakter som har en historie og som samtidig leverer varene på effektivt vis. Ikke mine favorittspill, men selve karakteren Solid Snake er ikke annet enn fascinerende.

Mario («Super Mario» +++)

Hva ville en slik liste vært uten vår alles kjære Mario. Gjennom tre tiår har Mario og Nintendo gledet oss i et stort utvalg av spill, og Mario leverer alltid kvalitet. Han har sjarmert millioner til en rekke konsoller, og variasjonen i spillene er enorm. Min favoritt er «Super Mario 64». Hva er ditt favorittspill med Mario?

Master Chief («Halo»)

Hvis det er en person som kunne tatt rotta på Kratos, måtte det vært Master Chief. Gjennom «Halo»-serien har vi sett en knalltøff soldat, men også en karakter med en forhistorie, og hvor det åpenbart foregår mer bak den tøffe hjelmen, enn hvem han ekspedere til de evige jaktmarker i neste øyeblikk.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.