DOOM Eternal utsettes til, ironisk nok, mars.
0

DOOM Eternal utsettes til, ironisk nok, mars.

okt 08 Anders Lønning  

En post fra id Software dukket akkurat opp på Facebook siden til DOOM Eternal hvor det sies at spillet, som i utgangspunktet skulle lanseres i slutten av neste måned, nå blir utsatt til 20. mars neste år.

– Gjennom utviklingen av DOOM Eternal har målet vårt vært å levere et spill som overgår selv deres høyeste forventninger på tvers av hele fjøla.

– For å se til at vi klarer å levere den beste opplevelsen – for at DOOM Eternal skal leve opp til standarden vi setter for hastighet og kvalitet – har vi tatt avgjørelsen om å utsette lanseringsdatoen vår med noen måneder, 20. Mars 2020. Vi vet mange av våre fanss vil bli skuffet over denne utsettelsen, men vi er sikre på at DOOM Eternal vil levere en spill opplevelse som er verdt å vente på.

I tillegg til utsettelsen annonserer utvikleren også et få andre endringer i de tidligere annonserte planene.

  • Invasion Modusen, som lar spillere invadere andre spillere som en demon, vil komme som en gratis oppdatering kort tid etter lansering
  • DOOM Eternal på Switch vil lansere på et senere tidspunkt enn de andre plattformene
  • DOOM 64, som tidligere ble annonsert til Nintendo Switch, vil også være tilgjengelig på PlayStation 4, Xbox One og PC. Spillere som forhåndsbestiller DOOM Eternal vil få DOOM 64 med på kjøpet på alle plattformene. Dette spillet vil også lanseres 20. mars sammen med DOOM Eternal

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill i et tiår nå, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.