Kvikkblikk: Yooka-Laylee and the Impossible Lair
0

Kvikkblikk: Yooka-Laylee and the Impossible Lair

okt 09 Anders Lønning  

Både Yooka og Laylee er tilbake i et nytt spill fra Playtonic Games, som denne gangen har valgt å bryne seg på et 2,5D plattformer spill tungt inspirert av Donkey Kong Country serien de jobbet på da de var Rare ansatte. Spillet er litt DKC, Litt Rayman Legends, men også litt sin egen greie når alt kommer til alt. Men hvordan gjør Yooka-Laylee seg sett fra et annet perspektiv egentlig? Det er det vi er her for å finne ut av.

Kvikkblikk er videoserien vi i Spill.no bruker for å vise frem spillene vi spiller for tiden. Den erstatter ikke tradisjonelle anmeldelser, men har som formål å være en slags foreløpig anmeldelse da vi i redaksjonen gjerne ikke alltid har kapasitet til å fullføre og anmelde spillene like raskt som andre spillnettsteder. På denne måten får vi sagt det vi mener om spillet så langt som vi har kommet og leserne/seerne våre kan gjøre et mer informert kjøp hvis de er interessert i spillet eller liker det de ser.

 

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill i et tiår nå, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.