Kvikkblikk: Destiny 2: Shadowkeep
0

Kvikkblikk: Destiny 2: Shadowkeep

okt 11 Anders Lønning  

Anders har vendt tilbake til Destiny 2, i anledning spillets nyeste utvidelse Shadowkeep, klar for å beskytte menneskeheten mot alle truslene de står ovenfor. Med seg har han hatt to gode kompiser som heldigvis kunne gi han en innføring i hvordan spillet hang sammen, for fy fasan så mye greier Bungie har klart å MacGyvere inn i det rammeverket. Hans foreløpige dom: Fremtiden til Destiny 2 ser meget lys ut.

Kvikkblikk er videoserien vi i Spill.no bruker for å vise frem spillene vi spiller for tiden. Den erstatter ikke tradisjonelle anmeldelser, men har som formål å være en slags foreløpig anmeldelse da vi i redaksjonen gjerne ikke alltid har kapasitet til å fullføre og anmelde spillene like raskt som andre spillnettsteder. På denne måten får vi sagt det vi mener om spillet så langt som vi har kommet og leserne/seerne våre kan gjøre et mer informert kjøp hvis de er interessert i spillet eller liker det de ser.

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill i et tiår nå, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.