0

Doom Eternal vil la deg ødelegge for andre spillere

jun 17 Alexander Lund  

Har du noen gang spilt Doom og ønsket at du var en av demonene som prøvde å stoppe helten? 

Vel, i Doom Eternal vil du få muligheten til nettopp dette. Utviklerene i Id Software sier at en av mulighetene du vil få når du er ferdig med hovedspillet er å kunne ødelegge for andre spillere.

Til VG247 sier kreativ direktør Hugo Martin at det vil bli mulig å spille som en av demonene i spillet og hoppe inn i en annen spiller sin kampanjedel. Utviklerene ser på dette som en mulighet for hardcore tilhengere å gjøre noe unikt når de ferdig med selve hoveddelen av spillet.

Ifølge Martin vil det fungere slik at du velger hvilken type fiende du vil spille som, deretter hopper du inn i et tilfeldig spiller sin historie.

Deretter kan du prøve å overmanne spilleren via dine unike egenskaper. Spilleren som du må prøve å drepe får en beskjed om at noen har hoppet inn i spillet, men ingenting mer enn det.

Martin beskriver det som en katt og mus lek hvor den som har best kjennskap til brettet og tenker strategisk vil gå seirende ut av kampen. En god jeger vil nok dermed kunne ødelegge for mange spillere når den tid kommer.

Doom Eternal er ut 22 November til alle de store konsollene. 

About Alexander Lund

Opplevde "good old days" av videospill, og har fremdeles den gamle grå PSX som sin favorittkonsoll. Liker en god historie bedre en mange pixler og FPS i et spill