Rykte: Jedi: Fallen Order er mer Metroidvania enn hva EA viste frem
0

Rykte: Jedi: Fallen Order er mer Metroidvania enn hva EA viste frem

jun 18 Anders Lønning  

For litt over en uke siden nå fikk vi endelig en ordentlig titt på hva vi har i vente når Respawn’s kommende spill Star Wars Jedi: Fallen Order blir lansert senere i høst. Men ryktene som går på twitter sier at det EA viste frem er langt mer lineært enn hva spillet egentlig blir. I følge twitter bruker @Edgewalker81 er spillet mer likt Metroid serien fra Nintendo.

 

Normalt sett burde vi ta denne informasjonen med en klype salt og heller vente å se før vi trekker konklusjoner. Men når Kotaku’s allvitende super journalist Jason Schreier retweeter det, og legger til at han har hørt det samme fra folk som jobber hos Respawn, tilegnes ryktet en hvis vekt vi her hos Spill.no føler vi ikke kan overse.

Personlig er jeg, som mine lesere kan skrive under på, litt mer tilbøyelig til Metroidvania-aktige spill enn hvermannsen, men uansett tror jeg dette kan være til spillets fordel. Det vi har sett av spillet så langt virker spennende, om litt lite variert, og en metroidvania vri ala Batman: Arkham Asylum kan i mine øyne være medisinen spillet trenger for å stikke seg ut i et ellers travelt lanseringsvindu. Kanskje kan spillet forhåpentligvis unngå skjebnen til Respawns siste fantastiske enspiller opplevelse, Tianfall 2

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill i et tiår nå, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.