Jedi: Fallen Order ser ut som et helt kurant action spill.
0

Jedi: Fallen Order ser ut som et helt kurant action spill.

jun 09 Anders Lønning  

I går kveld, som del av EA Play 2019, fikk vi vår første ordentlige kikk på det kommende spillet Star Wars Jedi: Fallen Order i form av en neste 15 minutter lang gameplay demo.

Fallen Order er, som alt det beste Star Wars innholde de siste årene satt mellom Episode 3: Revenge of the Sith og Episode 4: A New Hope, i tiden etter at jediridderne ble utslettet som en del av Order 66

Her skal vi spille Cal, en tidligere padawan som har levd på rømmen etter den skjebnesvangre dagen da klonetroppene vendte seg mot jediene og det galaktiske imperiet ble formet under jernhånden til sith-herren Darth Sidious.

Imperiet kommer ikke til å stoppe før alle jediene er utslettet, og som en padawan på rømmen må Cal lære seg å mestre bruken av kraften for å i det hele tatt ha en sjans til å overleve.

Basert på det vi fikk høre og se fra det kommende Respawn spillet ser Jedi Fallen Order ut til å være et helt kurant action spill satt for lenge siden i en galakse langt, langt borte. Spillet har uheldigvis den tvilsomme æren å leve i skyggen av det Amy Hennig / Visceral Studios spillet Star Wars 1313 kunne vært, og det tror jeg kommer til å fargelegge manges opplevelse med spillet.

Ingenting jeg har sett fra spillet så langt har blåst meg overende, men ser ut som en naturlig utvikling av andre Star Wars spill hvor vi har spilt som en kraft bruker, ala The Force Unleashed og Jedi Knight serien krysset med litt Uncharted aktig action.

Jedi: Fallen Order kommer i butikkene 15. november i år.

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill i et tiår nå, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.