Sesong 2 av Apex Legends kommer med ny legende, nytt våpen, ny modus og…. en kaiju?
0

Sesong 2 av Apex Legends kommer med ny legende, nytt våpen, ny modus og…. en kaiju?

jun 09 Anders Lønning  

Under EA Play 2019, som er Electronic Arts’ innslag til E3 2019 festivitetene, snakket Respawn Entertainment om hva spillerne av studioets battle royale spill Apex Legends har i vente nå som sesong 2 er like rundt hjørnet.

Wattson, datteren til oppfinneren av Apex lekene, er spillets nyeste spillbare figur. Hun er en forsvars karakter som gjennom sin taktiske evne kan sette opp elektriske gjerder og porter som vil begrense fiendens bevegelighet ved å skade og sakke dem ned samtidig som det varsler eieren av gjerdet om hvor de befinner seg.

Interception Pylon er superangrepet hennes er en mast hun kan sette ut som forsvarer mot fiendtlige granater, arcstars og bombarderinger fra karakterer som Bangalore og Gibraltar. Masten lader også opp skjoldene til laget, og reduserer nedkjølingstiden på taktiske evnen. Plasseringen av masten er permanent frem til den blir ødelagt, som er unikt i Apex sammenheng, sett bort fra Pathfinder’s Zip-Line evne. Wattson’s passive evne er at Ultimate Accelerants lader superangrepet hennes helt opp, i stedet for å gjøre det 20% om gangen slik det gjør på de fleste andre.

L-Star våpenet lover å endre spillets meta, som det første våpenet som kan skyte ned en dør.

L-Star våpenet fra Titanfall 2 kommer til Apex Legends. L-Star er en LMG som bruker energi ammunisjon og vil kun dukke opp i forsyningspakker i løpet av spillets gang, ala Kraber riflen. Den utskjelte Mozambique hagle-pistol hybriden skal også få en oppjustering slik at den blir «brukede» i følge Respawn. Andre våpen skal balanseres også, og to nye Hop-Up attachments skal også være på vei.

to nye legendariske skins følger med den andre sesongen av Apex Legends, samtidig som nye våpen skins for Heavy LMG våpenet Spitfire og undertegnedes favoritt R-31 Carbine.

En Ranked modus skal også være på vei til spillet, som vil gi spillere muligheten til å spille seg opp i forskjellige divisjoner, hvor hver divisjon skal ha egen matchmaking og spillerne blir belønnet i forhold til sin plassering i slutten av sesongen.

I slutten av traileren for sesong to, så vi flere av legendene fly forbi et digert øye på vei ned mot Kings Canyon. Hva dette er vil ikke Respawn ut med per i dag, men sier at de har «et par store ting» på lur for Sesong 2.

We’re gonna need a bigger boat.

At Respawn tilbyr mer for spillerne å ta seg til i Apex Legends er sannelig intet annet enn positivt for spillet. Etter å ha lansert spillets Battle Pass ble utvikleren kritisert for å være mer gjerrig på innholdsoppdateringene enn hva hovedkonkurrenten Fortnite så langt har vært.

Med de nye utfordringene, begivenhetene, ranked mode, en ny legende og et løfte om enda mer i vente tror jeg Apex spillerne vil ha nok å henge fingrene i i tiden fremover.

 

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill i et tiår nå, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.