Driver-DRM modereres
0

Driver-DRM modereres

aug 18 Spill.no  

Utgiver Ubisoft hevder overfor nettsiden Rock Paper Shotgun at de har lyttet til publikum, og velger å moderere kopibeskyttelsen på det kommendet Driver: San Francisco.

DRM Light

Det har ikke skortet på tilbakemeldinger fra spillfolket etter at Ubisoft nylig forsvarte bruken av sin utskjelte DRM-løsning i kommende titler, deriblant Driver: San Francisco. Løsningen går ut på at spillene krever at man konstant er koblet opp mot internett for å fungere, noe som har satt sinnene i kok hos de som ønsker å spille på PC-er og konsoller som ikke har nettilgang.

Da ordnigen ble innført i Assassin’s Creed II, måtte Ubisoft til slutt kapitulere med en løsning som innebar at man bare trengte å være online under installasjonen av PC-versjonen. Når Ubisoft nå nok en gang må moderere den strenge kopisperren sin, blir det imidlertid bare begrenset til at man må være online hver gang spillet startes opp.

Intet nytt under solen

Dette betyr med andre ord at Driver: San Francisco fremdeles kommer til å være uspillbart for de som ønsker å spille det på lovlig vis i områder uten nettilgang. Er dette et slag for eller mot piratvirksomhet? Si din mening i kommentarfeltet!

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.