EA annonserer UFC 4 – Se traileren her
0

EA annonserer UFC 4 – Se traileren her

jul 12 Carl Fredrik  

 

EA Sports slapp traileren for UFC 4 i dag og annonserte at spillet slippes på PS4 og Xbox One allerede 14 august. Israel Adesanya og Jorge Masvidal er stjernene som pryder coveret denne gangen og Masvidals bakgrunn som en ekte streetfighter er blir nå en del av karriere modusen.

 

Som vi ser i traileren vil kariere modusen sannsynlig begynne i bakgården til Kimbo Slice før man kjemper seg oppover til UFC Champion. Vi ser også en hyllest til filmer som Bloodsport med en Kumite arena som også er en del av kariere modusen. Det blir nye moduser som Blitz Battles og Online World  Championship i tillegg til de vi kjenner fra før av. Det vil også bli mulig å tilpasse din fighter med diverse klesplagg og lignende, dette for at spillerne kan skille seg ut enda mer online. Kynikeren i meg sier at EA ønsker å selge oss dette via mikrotransaksjoner da dette er en sport der man kun sloss med en shorts på.

 

 

EA sier de har forbedret stand up delen i spillet, men enda viktigere overhalt clinch og ground game delen av spillet. Spilleren skal nå ha bedre kontroll over hva som faktisk skjer da dette var til tider litt vell tilfeldig i UFC 3. Forhåndsbestiller du UFC 4 før 14 august vil du få Tyson Fury og Anthony Joshua som spillbare karakterer. Begge er tungvekts mestere i boksing. Litt merkelig valg av bonus karakterer, men kanskje det ligger noe bak det. Hvem vet?

 

 

Ingen info om hvorvidt UFC 4 også lanseres for neste generasjons konsoller så langt. Det vil også slippes en Beta før spillet slippes.

 

 

About Carl Fredrik

En 40 år gammel gamer fra Trondheim som har spilt siden han var 5 år gammel. Fps, Rpg's og tredjepersons spill som spilles mest. Husker fortsatt da man kunne kjøpe ett spill som var komplett og uten mikrotransaksjoner.