Her er alle nyhetene fra Ubisoft Forward 2020
0

Her er alle nyhetene fra Ubisoft Forward 2020

jul 12 Anders Lønning  

Ubisoft kjører i kveld i gang sin erstatter for sin tradisjonelle E3 presentasjon hvor vi kan forvente å se mer av spill som Assassin’s Creed: Valhalla, Watch_Dogs Legion og den første offisielle fremvisingen av det tidligere lekkede Far Cry 6. Det blir mest sannsynlig også snakket om hva Rainbow Six: Siege spillere kan vente seg fremover, mens her i Spill.no redaksjonen holder vi fingrene krysset for at et nytt Splinter Cell endelig blir annonsert mens vi stiller oss spørsmålene “Hva skjedde med Beyond Good & Evil 2 egentlig?” og “Kommer vi til å se noen dansende pandaer?”

Det er verdt å merke seg at alt dette skjer med et bakteppe av anklager om trakkasering i kulissene hos den franske utgiver giganten, og selv om høytstående folk i selskapet har tatt hatten sin og gått har det blitt varslet av Yves Guillemot ikke kommer til å kommentere verken anklagene eller etterforskningen av anklagene i løpet av sendingen da den var spilt inn før noe av dette kom frem i lyset.

Denne artikkelen kommer til å bli oppdatert fortløpende etterhvert som ting vises frem.

Watch_Dogs: Legion

Den første av kveldens Watch_Dogs traileren begynner med en ganske tonedøv bruk av et dikt som skulle ligne på Martin Niemöller’s dikt om etterfølgelsen av jøder under andre verdenskrig….

Oh boy…

Spillet ser overraskende fleksibelt ut med tanke på at man kan spille som så og si hvem som helst i spillverdenen, men med tanke på at mannen bak Far Cry 2 også står bak dette burde det gjerne ikke overraske så mye. Watch_Dogs: Legion virker svært lovende og lanseres 29. oktober 2020.

Phil Spencer stakk også innom for å si at Watch_Dogs: Legion støtter Fast Delivery på Xbox, noe som vil si at de som kjøper det på Xbox One vil også kunne spille det det på Xbox Series X

Mobilspill:

Brawlhalla til mobil med Cross-Play

Might and Magic: Era

Tom Clancy’s Elite Squad

HyperScape

HyperScape er Ubisofts battle royale som de har hatt i en form for lukket teknisk test inntil nylig. Etter sendingen vil spillet være i åpen beta.

Assassin’s Creed: Valhalla

Vikinger er ikke barbarer, de er vanlige folk sier Ubisoft, men de er helt sikkert også medlemmer i en hemmelig kult med leiemordere som skal skal la templar sakserne få smake øksa.

Spillet kommer 17. november.

Far Cry 6

Det er på tide med et nytt eventyr i et land som ikke finnes for ikke å støte noen som bor i sør-amerika. Alt vi fikk se av spillet var en introduksjon til det vi antar er spillets skurk, men når man hyrer inn Breaking Bad skuespiller Giancarlo Esposito til å spille skurken er det gjerne like greit. I rollen som El Presidente gav Esposito sin arving Diego en liten lekse i hvordan republikker overhodet ikke fungerer, ved hjelp læreverktøy som en granat med splinten dratt ut.

Far Cry 6 kommer 18 februar 2021

Skuffet over spill som ikke dukket opp? Har Skull and Bones blitt kansellert? Hvor er Beyond Good and Evil?

Frykt ikke. Yves Guillemot annonserte mot slutten av presentasjonen at de kommer til å avholde enda en Ubisoft Forward sending på et ennå ikke fastsatt tidspunkt.

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill i et tiår nå, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.