Eksplosiv demo
0

Eksplosiv demo

apr 27 Spill.no  

Den 21. Mai slipper Black Rock Studios, skaperne bak det populære ATV- spillet «Pure», sin kommende actionracer «Split/Second: Velocity». Mens «Pure» foregikk i skog og mark, foregår «Split/Second: Velocity» i forskjellige byomgivelser. Med eksplosjoner, hus som raser sammen, bruer som eksploderer og annet snadder.

Demo på Xbox Live

Spillets handling finner sted i et realityshow, der ære og berømmelse er hovedfokus. Som i en ekte TV-serie skal spillet være delt opp i 24 episoder per sesong man spiller gjennom. For å glede seere og fans bruker spilleren et styrkemeter som lades opp ved å kjøre farlig. Belønningen for å fylle opp meteret er at man kan utløse farlige triks med omgivelsene som kan føre til katastrofale konsekvenser for banene og racerne.

På podcasten til Major Nelson, Microsofts offisielle Xbox 360-blogger, ble det annonsert en spillbar demo av spillet via Xbox Live Marketplace denne uken. Demoen skal være tilgjengelig på Live nå, og foregår på en flyplass. Den samme demoen vil også bli lansert på Playstation Network på PS3 neste uke.

 «Split/Second: Velocity» har antydet slippdato den 21. Mai og kommer til PC, Playstation 3 og Xbox 360. Nyheten ble oppdatert 27.04. 17:45.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.