Eksplosjoner og tegneserier
0

Eksplosjoner og tegneserier

mar 17 Spill.no  

Rockstar har lansert en ny trailer som viser frem fortellerteknikker og visuelle effekter i det kommende actionspillet Max Payne 3.

Rutetid

En av tingene som skilte Max Payne-spillene fra hopen var hvordan historien ble presentert. Ved hjelp av animerte tegneserieruter og fortellerstemme ble historien konstant fraktet mellom 2D og 3D, noe som ble ekstremt vel mottatt av publikum.

Rockstar har derfor utviklet et system hvor ord dukker opp på skjermen under dialoger, og hvor bildet ofte blir delt opp i ruter, som en hyllest til de gamle spillene. I tillegg er fortellerstemmen godt ivaretatt. I en ny trailer får vi se eksempler på dette, i tillegg til det mange har gledet seg til å få se, nemlig visuelle effekter. Eksplosjoner, linselys, ladegrep og kuler i sakte film, med andre ord.

Se trailer

Max Payne 3 utvikles av Rockstar Games og utgis av 2K Games for Xbox 360, PC og Playstation 3. Spillet lanseres 18. mai for konsoll, og 1. juni for PC.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.