Electronic Arts på fuglejakt!
0

Electronic Arts på fuglejakt!

okt 21 Spill.no  

Electronic Arts fortsetter sin satsing mot mobilmarkedet, og annonserte i går at de har kjøpt opp spillets utgiver, Chillingo.

Fuglesuksess

Angry Birds er en av de største spillsuksessene på iPhone, og spillet har også blitt lansert i egne versjoner til iPad, Nokia og nå nylig på Android. Spillet har solgt hele 6,5 millioner enheter på iPhone alene, og etter at spillet ble lansert gratis på Android tidligere i måneden har hele to milloner Android-brukere lastet det ned.

Chillingo er utgiver av både «Angry Birds» og «Cut the Rope», og inngår altså nå i stallen til Electronic Arts, et oppkjøp som skal ha kostet spillgiganten 20 millioner dollar. Verdt å merke seg er at det er ikke Chillingo som har utviklet «Angry Birds», men finske Rovio, som fortsatt er en uavhengig utvikler.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.