En haug med nye trailere
0

En haug med nye trailere

des 13 Spill.no  

Den amerikanske Tv-kanalen SPIKE hadde denne helgen sitt prisutdelingshow for spill, såkalte «Video Game Awards». SPIKE hadde i år som tidligere, skaffet seg mange eksklusive trailere og annonseringer. Alt i alt ble hele 12 spill vist, av disse 12 titlene var hele 7 tidligere uannonserte spill.

Dette betyr med andre ord at det burde finnes noen godbiter for de aller fleste. Husk at for å se flere av trailerne må du bruke sidefunksjons-knappene som finnes over og under artikkelen.

«Crackdown 2»

Microsoft Game Studios og Ruffian Games har gått sammen for å lage en oppfølger til 2007s «Crackdown». Åpen-verdenspillet hvor du kontrollerer en politimann med superkrefter. «Crackdown 2» vil ha mer realistisk grafikk enn forgjengeren, men Ruffian Games lover å opprettholde spillets tegneseriefølelse. Traileren under er den andre utgitte traileren til spillet. Hvis dette virker interessant, kan du lese mer om spillet her.

«Crackdown 2» har antydet slippdato i første halvdel av 2010. Spillet kommer eksklusivt til Xbox 360.

«Halo: Reach»

«Halo: Reach» ble annonsert på E3 i år, og skal være Bungies siste spill i «Halo»-serien. Forventingene er derfor skyhøye og folk håper selvfølgelig at Bungie skal gå ut med et smell. Spillet skal være en forgjenger til «Halo: Combat Evolved» og vil svare på mange ubesvarte spørsmål fra serien. Traileren under er første gang vi får se spillet i aksjon og den ser ut til å antyde at «Halo: Reach» vil følge i «Halo: ODST» sine fotspor, når det gjelder lagbasert enspillermodus.

«Halo: Reach» har antydet slippdato høsten 2010. Spillet kommer eksklusivt til Xbox 360.

«Medal Of Honor»

Nylig annonserte «Medal Of Honor» vil være en omstart på den utfylte serien. EA Los Angeles får denne gangen hjelp av svenske DICE og sammen bringer de for første gang «Medal Of Honor»-serien inn i moderne tider. Spillet skal være satt til den pågående konflikten i Afghanistan hvor man følger en gruppe med elitesoldater, kalt «Tier 1 Operators». Traileren under er første gang vi får se spillet i aksjon og Electronic Arts har ikke spart på kruttet.

«Medal Of Honor» har antydet slippdato høsten 2010. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«Prince Of Persia: Forgotten Sands»

«Prince Of Persia: Forgotten Sands» vil være Ubisoft Montreals tilbakekomst til «Prince Of Persia: Sands Of Time» historien. Siden denne historien egentlig ble avsluttet i «Prince Of Persia: The Two Thrones», regnes det nye spillet som en slags omstart av serien. Noe rart da «Prince Of Persia» fra 2008 også var regnet som en omstart av serien. Den nye traileren gir oss ikke noe særlig til ny innsikt i spillets innhold, men man kan ihvertfall nyte bildene.

«Prince Of Persia: Forgotten Sands» har antydet slippdato mai 2010. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC. Det vil også være hånholdte versjoner av spillet.

«Tron: Evolution»

Da oppfølgeren til 1982s kultklassikker-film «Tron» ble annonsert, var det nok mange nerdehjerter (mitt inkludert) som sluttet å banke et sekund. Filmen heter «Tron: Legacy» og vil være fokusert rundt Kevin Flynn (fra den første filmen) og hans sønn Sam. Helt hvordan historien vil utfolde seg vet vi lite om, men vi kan ihvertfall anta at det har noe med mennesker fanget inne i en superdatamaskin. «Tron: Evolution» er da det medfølgende spillet til filmen utviklet av Propaganda Games og Disney Interactive. Er det en film som burde ha et spill så er det nettopp «Tron», men om dette blir en verdig film-til-spill versjon får vi bare vente å se. I mellomtiden kan vi ihvertfall se den nye traileren til spillet.

«Tron: Evolution» har antydet slippdato en gang i løpet av 2010. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

Oppfølger til «Batman: Arkham Asylum»

Eidos og Rocksteadys «Batman: Arkham Asylum» lagde store bølger tidligere i år. For første gang siden starten av 90-tallet fantes det endelig et Batman-spill som faktisk var verdt å spille. Spillet fikk i tillegg mye god kritikk og solgte bedre enn forventet. Siden Eidos hadde noe økonomiske problemer har de nå blitt kjøpt opp av Square-Enix, men det stopper dem ikke fra å satse høyt på en oppfølger til «Batman: Arkham Asylum». Kanskje ikke så rart med tanke på hvor gigantisk Batman lisensen er, særlig nå som den endelig har fått litt tyngde i spillverden. Traileren under regnes som annonseringen av spillet gir oss mange små hint om hvordan det neste spillet vil utfolde seg. Derimot har spillet enda ikke fått en tittel, så vi må nok enda vente en stund før vi kan igjen ta opp rollen som Batman i Rocksteadys oppfølger.

Oppdatering: Det viser seg at det er Warner Bros som tar rollen som utgiver for denne tittelen, ikke Eidos.

«Star Wars: The Force Unleashed II»

Lucasarts gjorde for første gang et spill til en offisiell del av «Star Wars»-universet med «Star Wars: The Force Unleashed» i 2008. Spillet fulgte Darth Vaders hemmelige elev Starkiller og viste oss hvordan hans rolle binder de to trilogiene sammen på en helt grunnleggende måte. Traileren under annonserer altså oppfølgeren «Star Wars: The Force Unleashed II», men gir oss lite av informasjon om hvordan historien vil utfolde seg.

«Star Wars: The Force Unleashed» har antydet slippdato en gang i løpet av 2010. Spillet kommer til Xbox 360 og Playstation 3.

«Spec Ops: The Line»

Det er over 8 år siden vi har sett et spill i «Spec Ops»-serien, og det var da til den første Playstation-konsollen. Denne gangen er det 2K Games som sitter på lisensen og de har hyret inn tyske Yager Development til å lage spillet. Traileren under regnes som annonseringen av spillet som da har tittelen «Spec Ops: The Line». Det er ikke mye mer å få ut av traileren annet enn at det er et krigsspill. Spillet vil være basert på Epics «Unreal III Engine» og hvis denne traileren faktisk er spillet i aksjon, så ser det forferdelig flott ut.

«Spec Ops: The Line» har antydet slippdato en gang i løpet av 2010. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«Green Day: Rock Band»

Harmonix Music Systems klarte med «Guitar Hero» å starte en av de største sjangrene vi har i spill i dag. Stor kanskje mest på bekostning av spillernes lommebøker. Selv synes jeg vel at jeg har nok plastinstrumenter i stua nå. Electronic Arts er tydeligvis ikke enige i det da de med traileren under annonserte «Green Day: Rock Band» denne helgen. Hvordan Harmonix har tenkt å lage et «Rock Band» spill rundt Green Day er ikke helt sikkert. Antagligvis kan det forventes i samme sti som «Beatles: Rock Band» fra tidligere i år, hvor vi gjennom spillet vil gå fra Green Days start som et band til den rockestjernestatusen de har i dag. Det er vanskelig å dra veldig mye ut av en «Rock Band» trailer da det fra spillbarhetssiden er ganske uforandret, men vi kan ihvertfall se hvordan Billie, Mike og Tré vil være fremstilt i spillet.

«Green Day: Rock Band» har antydet slippdato en gang i løpet av 2010. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og Wii.

«Deadliest Warrior»

Det populære tv-programmet «Deadliest Warrior» får spill. «Deadliest Warrior» går ut på å, ved hjelp av en spillmotor, simulere hvem som er best av historiske krigere. Hver episode tar opp 2 krigere fra forskjellige tider og områder. Programmet bruker kampkunsteksperter, historikere og tester av våpen til å sette opp data som spillmotoren da simulerer gjennom 1000 kamper. Hvor mange muligheter og hvor mye kontroll man vil få i spillet er ikke helt sikkert. Man kan vel anta at spillerne vil ha mulighet til å ha en innvirkning på resultatet ved å spille en av krigerne. Ellers så legger vel konseptet i spillet perfekt opp til sette opp kamper mot venner.

«Deadliest Warrior» har antydet slippdato en gang i løpet av 2010. Hvilke plattformer spillet kommer til er ikke annonsert, men ut i fra traileren er det tydelig at spillet vil være nedlastbart.

«True Crime»

Det er flere år siden vi har hørt noe fra «True Crime»-serien, men med traileren under har da altså et nytt spill i serien blitt annonsert. Activision var ikke helt fornøyd med det forrige spillet i serien, så denne gangen er det United Front Games som har fått oppgaven å utvikle et nytt «True Crime»-spill. United Front Games er et ungt utviklerselskap som enda ikke har utgitt noen spill, men de jobber for tiden med Playstation 3 eksklusive «ModNation Racers». Det ny-annonserte «True Crime» vil ta serien tilbake til sine asiatiske røtter, denne gangen helt tilbake til Kina. Som en «undercover» politiagent skal man prøve å ta ned den kinesiske triaden. Seriens utrolige actionblanding av kjøring og skyting er tilbake. Om United Front Games har det som skal til for å lage et skikkelig «True Crime»-spill gjenstår å se, men traileren ser ihvertfall rimelig tøff ut.

«True Crime» har antydet slippdato en gang i løpet av 2010. Spillet kommer til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

«UFC 2010 Undisputed»

THQ og Yukes «UFC 2009 Undisputed» gjorde uventet stor suksess tidligere i år. Selv med litt stivt og tregt kampsystem var spillet utrolig underholdende. Electronic Arts annonserte sin egen vri på MMA (Mixed Martial Art) som spill på E3 i år. Da er det kanskje ikke så rart at THQ og Yukes gjør seg klare for en ny utgivelse i serien med «UFC 2010 Undisputed». Annonseringen var ikke akkurat uventet. Traileren under viser oss altså neste års spill i aksjon.

«UFC 2010 Undisputed» har utgivelsesdato 25. mai 2010. Spillet kommer til Xbox 360 og Playstation 3.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.