En million «Heavy Rain» solgt
0

En million «Heavy Rain» solgt

apr 14 Spill.no  

Den interaktive thrilleren «Heavy Rain» ble belønnet med terningkast seks i vår anmeldelse, og ifølge Sony Computer Entertainment står salget i stil med den gode kritikken spillet har fått. Spillet har nemlig så langt solgt over en million eksemplarer over hele verden.

Ingen oppfølger

Betryggende for David Cage og teamet hans i Quantic Dream, som har laget spillet. Men det er likevel lite som tyder på at krimspillet kommer til å få en oppfølger. David Cage har nemlig selv sagt i intervjuer at hans neste spill kommer til å bli noe helt annet, og at det ikke er planlagt noen oppfølger til «Heavy Rain». Cage er uansett lykkelig over at spillet selger såpass bra.

– Det har vært svært tilfredsstillende å se den positive responsen som «Heavy Rain» har mottatt fra spillere. Det er et bevis på at det er mulig å lage spill som bryter med konvensjoner, spill som ønsker å fortelle komplekse historier, og spill som kan berøre uventede følelser i spillerne – og at slike spill kan bli både kommersielle og kritikerroste suksesser. Jeg håper denne suksessen vil fortsette å åpne dører for nye og grensesprengende opplevelser, sier David Cage i pressemeldingen fra Sony.

For å feire det gode salget har vi mottatt fem eksemplarer av spillet fra den norske Playstation-distributøren Nordisk Film som vi gir bort til dere lesere. Alt dere trenger å gjøre er å skrive i kommentarfeltet under hvorfor nettopp du fortjener å vinne spillet. Vinnerne blir trukket om en uke. Lykke til.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.